Разгромна победа за варненските футболистки над софиянки

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:20 / 05.12.2011
460
Футболен клуб "Варна“ записа разгромна победа с 6:0 над новака в женското първенство "Андроид“ (София). Мачът се игра на стадиона в Аксаково. Точни за домакинките бяха Полина Аврамова на два пъти, играещата треньорка Елена Пеева, Женя Стрезова, Надежда Белчева и Силвия Ангелова по веднъж. За варненки отсъстваше една от основните им състезателки – Нина Христова. Централната нападателка Силвия Ангелова пък се контузи и не се знае колко време ще се възстановява.
В началото на миналата седмица пък "Варна“ записа победа и загуба в първенството. Първо бяха надиграни футболистките на "Вихрен“ с 2:1, като попаденията бяха дело на Женя Стрезова и Полина Аврамова. След това момичетата от морската столица паднаха от най-силния отбор в България – Национална спортна академия, в изтеглена среща от 11-ия кръг. Варненки държаха 0:0 до 74-тата мин, след която столичанки вкараха три безответни гола и се поздравиха с успех.
Тази сряда от 12 ч. в Аксаково "Варна“ приема "Спортика“ (Благоевград), който е на второ място във временното класиране.
Елена Пеева заяви пред "Народно дело“, че през този сезон футболистките й се представят много по-силно в сравнение с миналата. "Вече имаме и постоянен терен за тренировки – изкуствения на стадион "Локомотив“. Момичетата влагат огромно старание в заниманията и идват с голямо желание. Сигурна съм, че ако намерим спонсор, до 1-2 години можем да се борим за титлата на България“, каза Пеева.
Варненки все още очакват и решението на БФС относно несъстоялия се мач с "Ел Пи Суперспорт“, за който съперничките им не се явиха, под предлог че имат много здравословни проблеми. "Ние не сме давали съгласие за отлагане, така че се надявам, че ще ни присъдят служебна победа“, каза Пеева.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).