Футболистките на Варна приземиха кандидат шампион

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:05 / 08.12.2011
396
Футболен клуб "Варна“ записа страхотна победа с 3:1 над втория във временното класиране в женското първенство "Спортика“ (Благоевград). Съперникът на тима от морската столица до този момент бе загубил единствено от шампиона НСА.
Мачът се игра в Аксаково, а гостенките поведоха с 0:1 в 21-ата мин. Само 3-4 по-късно обаче варненки изравниха, след като Надежда Белчева проби отдясно и намери с ювелирен пас Женя Стрезова, която без проблеми се разписа за 1:1. Четвърт час след началото на второто полувреме самата Белчева се разписа със силен шут отдясно. В 70-ата Полина Аврамова се пребори за една топка, подаде на Искра Костова и последната оформи крайния резултат.
"Много съм доволна от всички момичета. Изнесоха страхотен мач срещу един от фаворитите за титлата. Редовните тренировки ни се отразяват отлично, а ако намерим и спонсор, със сигурност съвсем скоро ще можем да се намесим в борбата за титлата“, заяви за "Народно дело“ треньорката на "Варна“ Елена Пеева.
Тимът от морската столица очаква да му бъде присъдена служебна победа за несъстоялия се мач с "Ел Пи Суперспорт“, след което ще зимува на трето или четвърто място от девет отбора. Това показва сериозен напредък след последната позиция, на която отборът завърши през миналия сезон.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).