Пламен Алексиев: Гоним две поредни победи

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:43 / 09.12.2011
473
Две поредни победи над "Черноморец“ във Варна и над "Ямбол“ като гости гонят баскетболистите на "Черно море“. Това призна пред "Народно дело“ плеймейкърът на варненци Пламен Алексиев. "Моряците“ приемат бургаския тим утре от 17 ч. в зала "Христо Борисов“, а не както бе обявено първоначално по програма - в Двореца на културата и спорта. "Допуснахме тежка загуба от "Рилски спортист“. Няма какво да я коментирам, всичко се видя на терена. Такива мачове се получават, наскоро имаше подобен развой и в Евролигата. Със сигурност обаче тази загуба няма да ни спре да си гоним нашите цели. Предстои ни мач с "Черноморец“, който ще дойде жаден за победа. Ние не подценяваме никого и излизаме за успех. След това ще гоним такъв и в Ямбол. Трябва ни победа като гост, защото искаме да сме сред първите четири отбора преди турнира за купата на България, за да имаме по-лек жребий там“, каза за "Народно дело“ Алексиев.
Той е категоричен, че "Черно море“ няма комплекс от "Рилски спортист“. "Явно ни дойде в повече напрежението, тъй като бяхме много амбицирани да ги бием“, добави опитният състезател.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).