Петър Денчев титуляр напролет

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:46 / 11.12.2011
835
Старши треньорът на "Черно море“ Стефан Генов ще даде шанс на Петър Денчев да се утвърди като титулярен вратар. След продажбата на Илко Пиргов в "Литекс“ се отваря шанс пред 22-годишния страж за №1 на поста. "Доверието ни към Петър Денчев е на 100%. Сега е моментът той да си хване шанса. Ще му дадем тази възможност. Ще привлечем и друг вратар. Имаме в полезрението две-три млади момчета. Ние не сме притеснени за вратарския пост, тъй като Денчев е от година и половина при нас и сме убедени в неговите качества", коментира треньорът на "моряците“.
Той призна, че се работи по селекцията и ще бъдат привлечени футболисти, които да вдигнат конкуренцията в отбора. "В никакъв случай не може да се говори за разпродажба в "Черно море“. Ние си държим на нашите играчи, но когато има оферта, която наистина си заслужава, тогава може да се разделим с някого. Дали чужденците, които очакваме, ще са един или двама, зависи от това дали ще остане Паломино. Колкото до това дали ще са на проби, внимателно гледаме дискове. Няма да прибързваме. Ако не сме убедени в качествата им, те ще дойдат на проби. Аз обаче съм убеден, че този, който дойде, направо ще подпише договор", каза още Генов.


Източник: Гонг


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).