Генов дава шанс на 17-годишен талант от школата

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:29 / 13.12.2011
1117
Защитникът на юношите старша възраст на "Черно море“ Слави Сталев ще започне зимна подготовка с представителния тим. Това съобщи за "Народно дело“ Стефан Генов. "Гледах го внимателно през есента и съм впечатлен. Има физика, усет за пласиране и изнася добре топката с левия крак“, заяви за Генов. Той призна, че ще даде шанс на 17-годишния талант в контролите и ако покаже качества, нищо чудно да е алтернатива в центъра на защитата за първото пролетно гостуване в Монтана. Както е известно, в тази среща поради наказание са аут централните защитници Росен Колев и Александър Александров. Засега като техни заместници се очертават Михаил Лазаров и Християн Попов, но няма да е изненада, ако по време на подготовката Сталев или другият юноша Георги Радев се наложат в състава.
"Сталев и Радев започват от равен старт с по-опитните бранители. Ще изиграем 8-9 контроли и ще имам достатъчно време да преценя кой ще е оптималният вариант за старта на полусезона. Отказах се обаче да ползвам в защита Камазола, тъй като си тежи на мястото в средата на терена“, допълни Генов.
Любопитно е, че Слави Сталев започва да играе футбол в детския тим на "моряците“, но после 2 години рита за юношите младша възраст на "Левски“. "На "Тича“ се завръща през изминалото лято.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).