Ветераните на Варна спечелиха турнир в Солун

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:34 / 13.12.2011
663
Сборен отбор на футболни ветерани на Варна спечели турнир в Гърция. Домакин беше "Македоникос“, чиято база е на 10 км от Солун. В първия мач варненци надиграват със 7:5 след дузпи сборна формация на Солун. Редовното време завършва 3:3, след като нашите водят с 1:0 и 3:1. Головете вкарват Пламен Тимнев и Тодор Каменов-2. При дузпите точни са Каменов, Николай Станчев, Пламен Тимнев и Венци Маринов, а два от ударите на гърците срещат гредите. На финала Варна бие Корделиу с 5:1. Хеттрик бележи Николай Станчев, а по веднъж се разписват Тодор Каменов и Димитър Трендафилов. За първото място воденият от Стефан Богомилов и Петър Петров тим получава купа и златни медали.
"По-интересен беше първият мач, тъй като в състава на съперника имаше 3-ма - 4-ма страхотни играчи. Във втората среща поведохме с 3:0 и на почивката играчите на противника се скараха и не искаха да излизат на терена. По тази причина второто полувреме започна с 20 минути закъснение. Иначе посрещането и отношението към нас бе европейско. Бяхме настанени в модерен хотел, дадоха ни и официална вечеря“, заяви за "Народно дело“ Венци Маринов.

Съставът
Георги Арнаудов, Ибрям Даил, Венцислав Маринов, Георги Мирчев, Георги Иванов, Николай Станчев, Тодор Каменов, Емил Бояджиев, Милен Бакърджиев, Димитър Трендафилов, Пламен Тимнев (Ивайло Попов, Тунджай, Пламен Янков, Красимир Лазаров)


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).