Симеон Варчев: Ако не беше тази помощ, можеше да обявим фалит

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:15 / 14.12.2011
707
Заместник председателят на варненския баскетболен Черно море Симеон Варчев изрази благодарността си към екс-спонсора на тима Асен Христов, който отново помогна финансово на отбора. Варчев обаче сподели, че клубът се нуждае от генерален спонсор, за да съществува.
"Ние сме малко на проветрение и то доста време стана. Съществуваме благодарение на търпимостта на треньори и състезатели и на вярата, че ще се получат нещата. Но в този изключително кризисен за нас момент, г-н Христов - бившият ни спонсор, направи жест, като ни преведе определена сума, която ще запуши, ако мога така да се изразя, дупките и ще можем да платим някои наши борчове към физически и юридически лица. Изключително много му благодарим и аз, и феновете, и всички, които обичат баскетбола на Варна. Явно, че тръпката, която има към нас, още го държи", коментира Симеон Варчев пред Гонг, а по повод бъдещето на Черно море каза: "Много трудно е да се каже за колко време сме закрепили бюджета. Ако не си намерим основен спонсор, не знам каква съдба ни чака. Ще бъде много мъчно, но може и да го закрием баскетбола, ако така продължават нещата, което няма да бъде никак добре за българския баскетбол. При нас в школата работят много деца, излизат талантливи баскетболисти, но засега сме в период само на разговори и нищо реално."

Източник: BGbasket.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).