Илко Пиргов: Дайте шанс на Денчев

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:18 / 17.12.2011
992
Бившият вратар на "Черно море“ Илко Пиргов заяви, че Петър Денчев е много добър вратар и е редно да получи треньорското доверие напролет. "На "Тича" не трябва да търсят друг вратар, а да се даде шанс на това момче. Има качествата да пази на вратата на "Черно море“ без никакъв проблем", смята Пиргов. 
Той допълни, че при "моряците“ е изкарал 3 страхотни години от живота си. "Благодаря на всички за подкрепата. Беше ми трудно да се разделя с "Черно море“. Надявам се да успея да се преборя за титулярното място в "Литекс", каза още Пиргов.
Запитан дали има амбиции за националния тим, той отсече: "Националният отбор си има треньор и той решава кои футболисти да са повикани и ще му свършат работа. Нека не се бъркаме в неговата работа. Дай Боже да съм жив и здрав, да покажа добри игри в "Литекс“ и някой ден да имам честта да облека националната фланелка."


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).