Кадрови проблеми за Любо Минчев преди мача в Ямбол днес

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:30 / 17.12.2011
424
Баскетболният "Черно море“ има кадрови проблеми преди днешния мач от 10-ия кръг на Националната лига в Ямбол. Твърдо аут за двубоя е Станислав Цонков. Той е с контузия на глезена и ще е на линия чак след Нова година. Другите трима, които имат проблеми, са Николай Стоянов, Адриан Мавров и Лъчезар Радев. Последните трима все пак потеглиха с отбора за Ямбол, като ще бъдат използвани и в мача между младежките отбори.
"Цяла седмица не можахме да водим нормален тренировъчен процес заради кадровите ни проблеми. Това обаче не трябва да бъде от значение. Мачът си е мач и е много важен за нас. "Ямбол“ е съставен от доста опитни играчи. Българите в този тим играят от години заедно. Имат и добри нови попълнения. Центърът им (бел.авт. - Джон Офуегбу) ни затрудни много във Варна“, заяви за "Народно дело“ наставникът на варненци Любо Минчев.
Той призна, че се старае да поддържа високия дух в отбора въпреки финансовите проблеми. "Няма как, това неминуемо влияе на настроението и мотивацията. Аз обаче се опитвам да държа тренировъчния процес на високо ниво и понякога тези неща да минат под формата на майтап. Вижда се, че момчетата се борят и не допускат тези проблеми да влияят на представянето им“, каза Минчев.
Двубоят в Ямбол е в 18 ч. днес, като "Черно море“ има една победа повече от своя съперник през това първенство.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).