Милен Петков: Черно море още е в играта за четвъртото място

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
12:00 / 19.12.2011
672
Бившият национал Милен Петков вярва, че "Черно море“ е в играта за четвъртото място въпреки по-трудната му програма напролет. "Знаете, че вторият полусезон по традиция е по-силен за "моряците“. Ако успеят да задържат Паломино или му намерят адекватен заместник, те ще продължат да са фактор в елита и да се борят докрай за евровизи. Пожелавам им да спечелят 12 победи, защото ако го направят, ще са поне четвърти“, каза за "Народно дело“ Петков. Както е известно, той игра на "Тича“ две години, преди да завърши с футбола в Добрич.
Петков обаче отчита, че задачата на варненския тим ще е много трудна, тъй като напролет "Литекс“ ще изглежда по друг начин, а "Черноморец“ ще запази постоянството си. "Дори "Черно море“ да не влезе в топ 4, със сигурност ще продължи да е един от силните тимове при майсторите и да придава колорит и интрига в групата с игрите си. Ако варненци трябва да съжаляват за нещо през есента, това е, че не взеха още 3-4 точки в мачове, които бяха техни. При положение че се бе получило, щеше да им е по-лесно през втория дял“, допълни Милен.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).