Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Георги Тодоров вижда Спартак 1918 в борбата за елита
Автор: Екип Varna24.bg 21:58 / 20.12.2011Коментари (0)646
© Ole-bg.com
Отборът на "Спартак 1918“ е в играта за първото и второто място в Източна "Б“ група напролет. Това прогнозира за "Народно дело“ Георги Тодоров, който изведе "Етър“ до върха през есента, но след това го напусна.
"За мен лошият старта на варненци в първенството бе голяма изненада. Казвам изненада, защото разполагат с доказани играчи, минали през "А“ група и за които не би трябвало да е проблем да бият във втория ешелон. През ноември вече видях този "Спартак 1918“, който очаквах, и му пожелавам да продължи по същия начин и напролет“, заяви за "Народно дело“ Тодоров. Последният смята, че варненци имат шансове за едно от първите две места: "В тази група силите са изравнени и всеки губи точки. При положение, че "Спартак 1918“ продължи така, както завърши сезона, защо да не стопи 10 или 9 точки. Може да влезе в елита и след бараж.“
Тодоров допълни, че брои "Ботев“ (Пд) за фаворит за първото място. "Там работят правилно. Виждате, че почват нов стадион, което е много важно, защото един ден компромисите ще свършат и без лиценз на базата и треньорите клубовете няма да играят професионален футбол“, завърши Тодоров.


Отвратен е от мръсотията във футбола ни


Георги Тодоров тепърва ще уточнява начина, по който ще се раздели с "Етър“, но самият той не бърза да поема друг клуб. "Оферти не липсват, но аз съм отвратен от мръсотията във футбола ни и още не съм решил дали да продължа да се занимавам с него“, каза за "Народно дело“ Тодоров. Последният разкри, че през есента му било тежко под Царевец, тъй като в клуба липсвали условия за футбол. "Ако "Етър“ се представи добре и зимува на върха, това е, защото имахме футболисти, които са спечелили от футбола и преодоляха униженията, на които са подлагани“, допълни Тодоров. Той призна, че в началото на полусезона турският спонсор на тима поискал от него да не започва с настоящите играчи. Наставникът обаче уточнил, че държи на тях и ще свършат работа. "После започна да се пазари за заплатите, които бяха между 600 и 1000 лв. След това много му се видяха премиите и в края на полусезона заяви, че ще ги плаща само при влизане в елита. Накрая ни бе съобщи, че не иска 6-7 футболисти и мен“, каза още Тодоров. С него от клуба си тръгнаха Борислав Георгиев-Бобъра и двамата синове на Стойчо Младенов. Да ги последва обмисля и Сашо Томаш. "Нямам идея как ще се развият нещата в "Етър“. Кои играчи ще останат и кои ще си тръгнат. Пожелавам на клуба да укрепне и да си върне традициите в нашия футбол“, завърши Тодоров.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: