Черно море няма да привлича ляв бек

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
12:02 / 26.12.2011
1106
Ивелин Янев-Мечката ще остане единствената алтернатива за ляв бек в "Черно море“ напролет. Това става ясно от изявление на наставника Стефан Генов, който уточни, че добрите изпълнители на този пост в България имат договори със своите клубове и струват между 200 000 и 300 000 лева.
"Няма логика да дадем толкова пари за един футболист, след като с подобни суми можем да покрием заплатите на шест нови попълнения, които са свободни агенти. В това отношение нашето ръководство има правилна политика. Разбирам, да бяхме трети и да имаме шанс за титлата. Тогава можеше и да дадем подобни пари. След като сме осми обаче, е излишно да коментираме“, заяви за "Народно дело“ Генов. Последният допълни, че ако Янев бъде наказан или се контузи, ще използва на неговия пост Християн Попов или ще преквалифицира друг играч. "По принцип Християн не е за ляв бек, но за мач-два ще се справи и на този пост. Същото се отнася и за други наши футболисти и не мисля, че трябва да имаме някакво притеснение“, допълни Генов.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).