Генов се отказа от трима юноши

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:26 / 29.12.2011
1272
Само двама юноши, а не петима, както бе обявено по-рано, ще получат шанс да се докажат в първия тим на Черно море по време на зимната подготовка. Това заяви пред petel.bg наставникът  Стефан Генов. Дни след края на есенния полусезон той обяви, че на първото занимание на 9 януари ще се явят 5 момчета от школата. Сред тях бяха халфът Бекир Расим и нападателите Атанас Илиев и Кристиян Димитров. Днес обаче стана ясно, че поне засега те няма да тренират с първия отбор. "Ще продължа да следя тяхното развитие и ще ги викам за двустранни игри през пролетния полусезон. На този етап ще продължат да се готвят с юношите старша възраст", обясни Генов.
Така на старта на подготовката ще се явят единствено защитниците Слави Сталев и Георги Радев. Според Генов обаче, едва ли някой от тях ще започне срещу Монтана в 1-ия пролетен кръг, въпреки наказанията на Росен Колев и Александър Александров. "Трудно ще стане, тъй като едно е нивото при юношите, а съвсем различно при мъжете. За заместници на наказаните се очертават по-опитните в лицето на Мишо Лазаров и Християн Попов", допълни треньорът на Черно море.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).