Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Валентин Станчев: Сталев и Жоро Радев са бъдещето на "Тича“
Автор: Екип Varna24.bg 13:08 / 05.01.2012Коментари (2)1269
©
Треньорът на юношите старша възраст на "Черно море“ Валентин Станчев не е изненадан, че неговите възпитаници Слави Сталев и Георги Радев ще започнат зимна подготовка с представителния тим. Стефан Генов вече обяви, че ще даде шанс на 17-годишните централни защитници в контролите и ако покажат качества, нищо чудно да дебютират още напролет.
"Слави и Жоро имат страхотни футболни качества и характер. Умни и дисциплинирани са. Дадох им съвет да не се притесняват или колкото може по-малко да се притесняват, въпреки че няма от какво. Дано не отидат и на другата крайност – да си вирнат носовете. Все пак птичето кацва само веднъж на рамото и ако се справят с притеснението и не се главозамаят, двамата ще са бъдещето на "Тича“, заяви за "Народно дело“ Станчев. Последният смята, че талантите са подготвени да играят за мъжете. "Тактически са грамотни и научени да играят при всякакви схеми. Физически също са на ниво. Това е така, защото предсезонните ни подготовки и контроли са съобразени изцяло с тези на мъжете“, допълни Станчев.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Защо трябва Генов да решава кой и колко юноши да дебютират и да се налагат?Няма ме никаква нужда от тоя!След като отбора е без цел в първенството. Според мен е най-добре да се дава път на младите!!!Нито можем да изпаднем нито да играем в Европа!Така ще може да обиграва и изпробваме цялата старша възраст през пролетта!!!
+1
 
 
Така се говореше и за Мурадов и Тачев, но нищо не стана... Дано с тези момчета се получат нещата, но като си знаем политиката, едва ли ще стане
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: