Любо Минчев и Петко Делев - национални треньори

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:11 / 05.01.2012
467
Старши треньорът на "Черно море“ Любомир Минчев и неговият помощник във варненския баскетболен клуб Петко Делев бяха утвърдени за национални треньори. Минчев, който изведе 18-годишните юноши до европейската титла в дивизия "Б“, ще продължи работата си с досегашните си състезатели, които вече се качват при 20-годишните. Управителният съвет на федерацията пък очаквано гласува доверие на Делев при талантите до 18 г., които вече са в дивизия "А“.
Баскетболната ни централа взе решение да удължи договора на селекционера на мъжкия национален отбор Росен Барчовски с още година. В контракта на селекционера е включена клауза и за още една. Членовете на управителния съвет изслушаха отчетите на двамата национални треньори – Росен Барчовски на мъжете и Хосе Мария Бусета при жените. Испанският специалист също запазва позицията си за година и ще води женския представителен тим на квалификациите за европейско първенство.
За селекционер на 16-годишните кадети бе избран Петър Клечков


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).