25 футболисти започнаха със Спартак 1918, Бижев се завърна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:18 / 09.01.2012
978
Спартак 1918 направи днес първата си тренировка за 2012 г. Общо 25 футболисти се включиха в заниманието, като шестима от тях са нови. Това са защитникът Венцислав Маринов от Светкавица, талантите от Доростол Мирослав Начев и Ерхан Мехмед, юношите на клуба Десислав Дяков и Митко Стоев, както и Георги Бижев. Последният се прибира у нас след престой в полския Ресовия. Това ще е вторият му период във варненския клуб. След есенния полусезон от Спартак 1918 бяха освободени Илчо Илчев, Латин Венков, Георги Костадинов и Михаел Михалев. Нападателят Янаки Смирнов пък се присъедини към Литекс, след като игра като преотстъпен във Варна. Селекцията на варненци ще приключи с привличането на десен бек и вътрешен халф. Велимир Иванович ще се присъедини с 1-2 дни закъснениe.
Подготовката на Спартак 1918 ще протече изцяло във Варна. Първата контрола е на 21 януари с Видима-Раковски, четири дни по-късно спартаковци гостуват на Черноморец Бургас, а на 28-ми срещат Калиакра. Следва участие в турнира Албена къп, а на 18 февруари е последният спаринг със Светкавица.

Групата:
Вратари: Генко Славов, Мирослав Марков, Димитър Стоев
Защитници: Георги Динков, Генади Луго, Диян Дончев, Боян Илиев, Мирослав Начев, Венцислав Маринов, Радомир Тодоров, Георги Глушков, Станислав Иванов
Халфове: Марин Петров, Велимир Иванович, Георги Димитров, Станислав Желязков, Десислав Дяков, Беадир Беадиров, Васко Боев, Димо Димов, Диян Кателиев
Нападатели: Иван Александров, Георги Станчев, Георги Бижев, Пламен Иванов, Ерхан Мехмед


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).