Спартак 1918 привлече още двама нови играчи

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:13 / 12.01.2012
721
"С привличането на защитниците Мартин Цирков и Стоян Георгиев селекцията в Спартак 1918 за пролетния полусезон приключи", съобщи днес спортният директор на клуба Живко Великов. Мартин Цирков идва във Варна от отбора на Дунав и играе на поста десен бек. Футболистът има един полусезон в А група с отбора на Сливен. Стоян Георгиев ще пристигне във Варна по-късно днес. Двамата играчи ще подпишат договори със Спартак за година и половина.
Живко Великов разкри, че от състава на варненци ще бъдат освободени още двама-трима футболисти, без обаче да съобщи имената им. Спортният директор на отбора съобщи още, че е уточнен теренът, на който отборът ще срещне Видима в първата си контрола на 21 януари. Проверката ще се играе на стадиона в Търговище.
На 25 януари Спартак 1918 гостува в Бургас на Черноморец, а три дни по-късно ще се срещне с елитния Калиакра. От 2 до 11 февруари Спартак ще участва в турнира в курорта "Албена", където ще изиграе четири мача - три в груповата фаза и един в заключителния етап на турнира. Последната проверка преди началото на първенството е срещу Светкавица на 18 февруари. Великов каза още, че Спартак търси по-лек съперник за още една контрола на 15 февруари.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).