Станислав Стоянов спря с футбола, прави бенефис през лятото

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
13:49 / 12.01.2012
1917
Универсалният футболист на Черно море Станислав Стоянов обяви край на състезателната си кариера. Договорът на 35-годишният футболист изтече на 31 декември. "Чувствам се в добро състояние, но не искам да играя в друг клуб освен "Черно море“. До дни започвам работа като треньор в школата, тъй като бъдещето ми е свързано с тази професия. Сега карам курс за лиценз "Б“, после предстоят "А“ и "Про“, допълни Стоянов.
През лятото той ще направи бенефис. В него ще се срещнат "моряците“ и избрана формация на Стоянов от футболисти, с които е бил съотборник. "Говорихме с шефовете по този въпрос и сега остава само да се направи организацията“, потвърди за "Народно дело“ 35-годишният Стоянов.
Универсалният футболист бе на "Тича“ в периода 1999/2011. За "Черно море“ записа 263 мача и 13 гола – активът му в “А“ група е 236/11, за купата – 17/1, и в евротурнирите – 10/1. За "Добруджа“ в елита е с 97 мача и 7 гола.
Чрез "Народно дело“ Станислав Стоянов пожела да благодари на всички свои съотборници, треньори и ръководители, с които работи на "Тича“. "Радвах се на уважение, внимание и разбиране. Може би това се дължи и на моя характер, тъй като не съм конфликтен човек и винаги съм знаел, че "Черно море“ е вечен и е над всичко. За мен бе огромно удоволствие и чест да нося екипа на този велик клуб в 12 поредни години“, заяви за "Народно дело“ Станислав. Последният допълни също, че е признателен и на феновете за топлото отношение към него. "Да им благодаря, е най-малкото, което мога да направя. Нашата публика е фантастична и №1 в България. Няма такава като нея. Тръпки ме побиваха, когато излизах на терена и когато чувах след това скандиранията от трибуните. Неслучайно феновете са 12-ият играч на тима, защото ни окуражават и трудни моменти и често са помагали да обърнем загубени мачове“, завърши Стоянов.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).