Стоян Георгиев: Можем да стопим разликата до лидерите

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:06 / 14.01.2012
577
Завърналият се в "Спартак 1918“ Стоян Георгиев е изпълнен с оптимизъм за бъдещето на отбор. "Преди да дойда, се запознах с настоящето и перспективите пред клуба и с радост приех да съм част от неговия проект. Ако не тази пролет, най-късно през май 2013-а "Спартак 1918“ ще е в "А“ група“, заяви за "Народно дело“ Стоян. Последният отчита, че през втория полусезон много трудно могат да стопят 10-те точки разлика от първия и 9-те от втория, но най-важно е да покажат, че се развиват в правилната посока. "Вярно е, че в Източна "Б“ група всеки губи точки, но разликата от върха все пак е сериозна. Нашата цел е да направим една пълноценна подготовка и в официалните мачове да реализираме потенциала си и това, за което сме работили в тренировките и контролите. В момента "Спартак 1918“ е сплав от опитни и талантливи играчи, които, убеден съм, ще го дърпат нагоре“, допълни Георгиев. Той вярва, че бързо ще се адаптира към новата обстановка и изрази задоволство, че отново ще е съотборник с Диян Дончев, Боян Илиев и Венцислав Маринов.
Защитникът уточни, че още не е подписал договор, но за него това е формалност: "Моите отношения с г-н Живко Великов винаги са се крепили на мъжка дума.“


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).