Черно море привлече американски гард

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:14 / 19.01.2012
458
Американският гард Джими Хънт подсили тима на Черно море в последните часове от трансферния прозорец в Националната баскетболна лига. Хънт, който вече игра в България с екипите на Ямбол и Балкан през сезон 2009-2010, вече е картотекиран, и ще пътува с отбора на Любомир Минчев още за двубоя тази събота срещу Рилски спортист в Самоков.
Черно море от доста време изпитва трудности да намери постоянен плеймейкър, и се очаква Хънт да си подели отговорностите с Пламен Алексиев и Тихомир Желев. Той поне е запознат добре с българската баскетболна действителност, тъй като обиколи страната, и дори участва в Мача на звездите.
29-годишният гард ще дебютира повторно в България в събота, като на него ще се разчита и за предстоящата Купа на България, която ще е отново в Самоков, след по-малко от месец. В последно време сблъсъците между Черно море и Рилски спортист са много оспорвани, което ще направи и още по-важно включването на Хънт към тимовия лист на варненци, чийто единствен по-опитен играч е Георги Давидов.


Източник: Гонг


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).