"Одесос“ и "Гранд Про“ правят 2:2

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:19 / 20.01.2012
490
Отложеният дерби мач от градското първенство на Варна по футзал между "Одесос-Хидроремонт“ и "Гранд Про-Коктейлс“ завърши наравно – 2:2. Така двата тима изостанаха на по 7 точки от лидера "Черно море-Мания“, който до този момент е непобеден и има 33 точки.
Двубоят бе изключително оспорван и драматичен, като първите два гола паднаха от дълги дузпи. "Гранд Про“ поведе с гол на едно от новите си попълнения Иван Йованович. Малко по-късно миналогодишните градски шампиони успяха да изравнят с попадение на Цветан Миланов. Минута преди края на полувремето "Одесос“ допусна груба грешка в отбрана, от която по отличен начин се възползва Димитър Пантев, извеждайки своя тим отново напред в резултата. В началото на втората част Цветан Миланов успя да реализира директно от свободен удар и с второто си попадение направи 2:2. Последва натиск от страна на "Одесос“, който секунди преди края получи право да изпълни нов наказателен удар от 10-метровата точна. Вратарят на "Гранд Про“ Исмет Хаджиев обаче парира шута на Милен Стефанов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).