Гранд Про нанесе първа загуба на лидера в градското по футзал

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
23:21 / 21.01.2012
760
Отборът на Гранд Про-Коктейлс нанесе първа загуба на лидера в класирането на градското първенство на Варна по футзал Черно море-Мания. "Професионалистите" надделяха с 1:0 в много интересен мач, игран пред повече от 200 зрители в зала "Владислав". Единственият гол вкара новото попълнение Хусейн Назифов, който бе картотекиран за втория полусезон заедно със сърбина Иван Йованович. Минута преди края на двубоя "маниаците" можеха да изравнят от дълга дузпа, но страхотният и в този мач вратар Исмет Хаджиев спаси удара на Димитър Цветанов. Така авансът на Черно море-Мания пред преследвачите Гранд Про и Одесос-Хидроремонт бе намален на 4 точки.
В този кръг Одесос победи със 7:0 Пикадили. Три гола за успеха вкара Цветан Миланов, два пъти точен бе Влади Гочев, а по веднъж се разписаха Стойчо Попчев и Виктор Викторов.
В останалите двубои от първата група четвъртият Планекс би МФК Тича с 5:2, а Бултрас се справи с 5:3 срещу Ескана.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).