Генов доволен от старанието. Ясни съперниците в Анталия

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:16 / 25.01.2012
577
Старши треньорът на Черно море Стефан Генов изрази задоволство от старанието на футболистите по време на контролата срещу Нефтохимик, спечелена с 1:0. "Независимо, че цял ден валя, играхме на добър терен. Получи се добра, равностойна игра. Като за първа контрола съм доволен от старанието,“ заяви Генов. "Очаквах повече от чужденците, но представянето им е нормално, тъй като все още не могат да се адаптират към българския стил на игра. На тренировки показват съвсем друго лице. Смятам, че с времето ще покажат възможностите си", коментира още Генов.
За тези, които са на проби, той ще вземе окончателно решение, едва след като бъдат изиграни и следващите две контроли. Генов разкри и съперниците на Черно море по време на лагера в Турция. Варненци ще се изправят срещу румънския Спортул, полския Ягелония и македонския Хоризонт Турново. Третата проверка е била планувана срещу швейцарския Винтертур, но за нея ще се търси друг съперник.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).