Херо хвали играта на Спартак 1918 в защита

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:09 / 28.01.2012
644
Отборът на "Спартак 1918“ е впечатлил Димитър Димитров-Херо с дисциплинираната и тактически правилната игра в защита по време на спаринга в сряда в Поморие. Както е известно, "Черноморец“ спечели с 2:1.
"Варненци се бяха прибрали отзад и в защита се справиха добре, тъй като действаха дисциплинирано и грамотно. В атака обаче бяха плахи, може би такава беше и тактиката им, отчитайки факта, че ние сме по-класният тим“, заяви за "Народно дело“ Херо. Последният допълни, че през първото полувреме е заложил на титулярите, а след почивката е пуснал повече резерви и млади играчи. "Тогава също изтървахме положения и както често става, като не вкараш, получаваш гол“, допълни Херо.
Специалистът отказа да прогнозира докъде ще стигнат спартаклии напролет, защото не познавал отборите в Източна "Б“ група, но уточни, че щом варненци разполагат с толкова доказани изпълнители, би следвало да са фактор във втория ешелон. "Спартаклии са пълни с имена, които добре познавам. На Марин Петров, Боби Илиев и Радо Тодоров съм им бил треньор, Дидо Дончев всеки го знае, а Иван Александров го исках преди години, когато водеше атаката на "Загорец“. Диян Кателиев също е интересен халф“, завърши Херо.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).