Черно море пътува до Турция в автобус и самолет

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:40 / 31.01.2012
663
Отборът на "Черно море“ пътува за лагера в Турция по земя и въздух. Групата от 33-35 души тръгва в четвъртък в 5 или 6 часа сутринта с клубния автобус до Истанбул, а оттам ще продължи със самолет до Анталия. Там "моряците“ ще бъдат настанени в луксозен хотел и ще изиграят четири контроли. Засега съперниците са "Спортул“ (Румъния), “Ягелония“ (Полша), “Винтертур“ (Швейцария) и “Хоризонт“ (Македония), но на място са възможни промени в противниците и датите за проверките.
С "моряците“ ще пътува и спорният Ермес Паломино. Ако в Турция венецуелецът не се присъедини към "Зоря“ (Луганск), който също се подготвя в курорта, остава на "Тича“ и през пролетния полусезон. 
Разбра се още, че Стефан Генов се отказа от услугите на Димитър Пиргов, който изкара 20-дневни проби. Причината е, че Генов иска да даде шанс на юношите Георги Радев и Слави Сталев. Наставникът трябва да реши дали другите, които тества – Дениран Ортега и Живко Атанасов, ще тръгнат за лагера.
Междувременно вчера предобед "Черно море“ се скри от студа в новия комплекс "Тринити парк“ до "Акациите“ и проведе пълноценно занимание на изкуствена трева.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).