Пламен Алексиев се връща за важния мач с Ямбол

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:58 / 02.02.2012
399
Пламен Алексиев се завръща на терена за изключително важния мач с "Ямбол“ тази събота. Плеймейкърът бе болен от грип, но в последните дни се чувства по-добре. Васил Кьосев също започва занимания, но е много малко вероятно да бъде в групата за срещата с ямболци, тъй като лекуваше контузия повече от месец и му трябва време, за да влезе във форма.
Старши треньорът Любо Минчев е доволен най-вече от победата над "Черноморец“. "За мен беше много важно да бием, тъй като бяхме без двама основни баскетболисти. Смятам, че играхме добре в нападение. През първото полувреме имахме пропуски в защитата. Сашо Янев направи силен мач. Всички останали също дадоха много от себе си. Милчо Борисов бе само на три тренировки, надявам се да влиза във форма оттук нататък. Чест прави на Андреан Мавров - въпреки че беше болен, стисна зъби и влизаше в игра, за да дава почивки на Джими Хънт. Американецът се справи добре, въпреки че му се наложи 30 минути да е на терена, а той още не е в необходимата форма“, каза за "Народно дело“ Минчев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).