В Спартак 1918 не са притеснени от новия формат на Албена Къп

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:01 / 02.02.2012
695
Наставникът на Спартак 1918 Румен Димов определи подготовката до момента като добра, най-вече в бегово отношение. Причината е, че заради тежките метеорологични условия отборът по-рядко стъпва на терен. В клуба не са притеснени от факта, че отборите-участници в турнира Албена Къп са намалели.
"Не губим нищо от това, че отборите са по-малко. Да, класни отбори отпаднаха, но не трябва да се подценява румънския футбол, а и тимове като Светкавица и Калиакра", коментира Румен Димов на редовната пресконференция на тима за седмицата.
В първите две срещи от турнира, той отново ще даде възможност на всички футболисти да се изявят, но след това едни ще играят по-малко други повече. Вече в контролите ще се преследват победите, като предстои в тях да бъде избистрен и основният състав.
И спортният директор Живко Великов и треньорът Румен Димов заявиха, че основната цел пред Спартак 1918 е влизане в А група, така че предстоящият формат на Б групата на този етап не ги интересува. Все пак Живко Великов допълни, че когато Б групата е една, конкуренцията е значително по-голяма.

Източник: Гонг


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).