Баскетболистите без Васко Кьосев срещу Ямбол днес

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:21 / 04.02.2012
414
Васил Кьосев е единственият баскетболист, който почти сигурно пропуска днешния мач на "Черно море“ с "Ямбол“ от 17-ия кръг на Националната лига. 21-годишният състезател започна тренировки тази седмица, но лекуваше дълго време контузия и все още не е в необходимата форма. Милчо Борисов вече е готов за игра, Пламен Алексиев също е излекуван, а Симеон Илиев, който имаше леки здравословни проблеми преди два дни, е на линия за срещата. Двубоят е днес от 17 ч. в зала "Конгресна“ на ДКС във Варна.
Двата тима водят битка за 4-ото място, като "Ямбол“ има една победа повече до този момент. В преките сблъсъци тимът на Иван Чолаков пък има точково предимство след по един разменен успех. "Надявам се да бием, с което ще ги изравним в класирането. Няма да е лесно, тъй като съперникът играе много силно. Дори "Левски“ се затрудни с тях в София, като измъкна победата в последните две минути. Доволен съм, че повечето от играчите ми се възстановиха. Милчо Борисов ни е много нужен. Без негова помощ, при отсъствието на Васко, трудно можем да разчитаме на успех“, заяви за "Народно дело“ треньорът на "моряците“ Любо Минчев.
Той призна, че проблемите от финансово естество в клуба продължават. "Гледам да не обръщам внимание на тези неща, но на всекиго от отбора в една или друга степен те му влияят. Надявам се нещата да се оправят“, завърши наставникът.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).