Черно море загуби бразилец за месец

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:06 / 27.08.2012
579
Поне месец в Черно море няма да могат да разчитат на бразилския си халф Еденилсон Бергонси, сочат предварителните прогнози на лекари­те. Футболистът, кой­то бе привлечен през то­ва лято от белгийския Стандард Лиеж, получи контузия срещу Славия и бе заменен принудител­но в началото на второ­то полувреме.

Травмата на Еденилсон е в коляно­то, което бе обвито с лед веднага след мача. На "Тича" се надяват да няма засегнати връзки, тъй ка­то в противен случай бразилецът може да изгори до зимата.

"На пръв поглед травмата не е тежка, но на този етап не можем да кажем нищо повече. В началото на седмицата Еденилсон ще мине ядрено-магнитен резонанс, след който ще има повече яснота за съ­стоянието му. Искрено се надявам всичко с него да е наред, тъй като бързо успя да се наложи в състава", коментира на­ставникът на Черно мо­ре Стефан Генов.

Трав­мата на Еденилсон е по­редната в лагера на мо­ряците. Припомняме, че само през това лято операции претърпяха Марлон Фернандес, Хермес Паломино и Георги Божилов, а дълго време в лазарета бяха Самуел Камазола и Дончо Атанасов. Все още от конту­зия се възстановява Ивелин Янев.

Източник: "Тема Спорт"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).