Нов в Черно море с частично разкъсана медиална връзка на коляното

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:40 / 29.08.2012
608
След направеният ядреномагнитен резонанс стана ясно, че новото попълнение на Черно море Еденилсон Бергонси е с частично разкъсана медиална връзка на коляното. След консултация със специалист бе решено през следващите 4 седмици бразилеца да бъде със специална обездвижваща шина.

Неговия сънародник Самуел Камазола ще бъде до последно под въпрос за гостуването на Левски, тъй като според клубния лекар Петко Атев все още изпитва леки болки, което му пречи да тренира на пълни обороти.

Днес моряците ще проведат едно занимание на стадиона в Младост, а преди отпътуването за столицата в четвъртък е планирана още една тренировка на стадион "Тича".

Ивелин Янев продължава възстановяването си във фитнеса под ръководството на кондиционния спец Веселин Марков. Двубоят със сините от 4-ия кръг на А ПФГ е в петък от 20 ч.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).