Лудогорец следи талант на "соколите"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:10 / 03.09.2012
1576
Шампионът на България Лудогорец се интересува от талантите в състава на Спартак Варна. Наставникът на разградчани Ивайло Петев изгледа на живо двубоя на соколите с Видима-Раковски, в компанията на заместник-директора на ДЮШ на варненци Диян Дончев и халфът на Локомотив Пловдив Марин Петров. По време на срещата Петев старателно си водеше бележки.

"Гледа талантите от школата ни", каза изпълнителният директор на Спартак Живко Великов след последния съдийски сигнал. От тях на терена днес се появиха Георги Димитров и Славомир Събков. В полезрението на Петев бил и нападателят на соколите Десислав Дяков. Той обаче днес не игра. Дяков се представи доста силно в някои от летните контроли на варненци.

Според запознати, от Лудогорец имали интерес и към талантливите близнаци от Видима-Раковски Пламен Кожухаров и Християн Кожухаров. Първият през зимата бе пред трансфер в ЦСКА.

Източник: arenavarna.com



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 7
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).