Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (2)
И България на Европейско първенство по ММА в Русия
Автор: Екип Varna24.bg 14:03 / 11.09.2012Коментари (1)290
©
Над 300 боеца от цяла Русия ще вземат участие в държавното първенство на страната, организирано от "Съюз ММА Русия". От тях само 12 ще получат правото да се бият за титлата "Шампион на Русия".

България също ще бъде представена на Европейското първенство с национален отбор. Квалификациите са организирани от националната БФММА (Българска Федерация по ММА) и ще се проведат на предстоящия турнир в град Дупница на 22 и 23 септември. Победителите в категориите ще заминат за Санкт Петербург, за да защитят националния флаг. Квалификациите започват на 22.09.2012 от 14:00 в Градска спортна зала Дупница.

Категориите са до 65кг, до 70кг, до 77кг, до 84кг, до 93кг и над 93кг. На 28 и 29 септември в "Дружба", Лужники, ще се проведат предварителните кръгове, а финалите ще се състоят на 30 септември, по време на международния турнир M-1 Challenge 34 - Emlianenko vs Gluhov.

В турнира имат право да участват лица над 18 години. Победителите ще представят Русия на Европейското първенство по ММА, което ще се проведе през месец октомври в Санкт Петербург и е посветено на 15 годишнината на ММА в Русия.

БФММА има дългосрочно сътрудничество с веригата М-1. След създаването на "Съюз ММА Русия", БФММА бе приета за член и получи правото да създаде отбор, който да представя страната на Европейските и Световни първенства по ММА. Президент на "Съюз ММА Русия" е руската ММА легенда - Федор Емелияненко, а вице-президент е собственикът на M-1 Global - Вадим Финкелщайн.

Президентът на БФММА, Любен Джубрилов, получи покана за участие в Европейския съвет към Световната федерация, което е признание за работата, свършена от него и екипа на федерацията за последните 5 години.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Божилов, Георгиев и Дойчев с ударно участие на SENSHI 23 във Варна
Петър Стойчев преодоля седемте маратона в открити води
Турнирът "Varna Cup 2024" по плажен тенис ще зарадва варненци
Наближава четвъртото издание на "Купа Варна" по тенис на маса
Завърши 48-ото издание на международния бридж фестивал Варна
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: