Насрочиха кантара на боксовия турнир BIGGERS BETTER

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:28 / 17.09.2012
246
Броени дни остават до битката на титаните в един от най-екстремните боксови турнири BIGGERS BETTER, който ще се проведе в Гранд Хотел и Казино Интернационал - Златни пясъци на 21.09.2012. от 21.00ч. Тази година престижното спортно събитие премина през градове като Париж и Монако, за да се спре в един от най-известните ни черноморски курорти.

Организаторите вече са насрочили кантара за бойците за 20-ти септември от 15.00ч., когато се очаква страстите да се разгорещят и бойците, които до един са в тежка категория, да си разменят подобаващи закани или пък джентълменски пожелания.

Както предварително беше обявено, специален гост на турнира ще бъде легендарният боксов треньор Дон Търнър, който е тренирал над 20 световни шампиони и топ състезатели в професионалния бокс. Един от неговите най-известни възпитаници е Ивендър Холифийлд, който е предвождан от него и по време на двете си победи над Майк Тайсън, втората от които остава в историята с дисквалификацията на Тайсън, който отхапва част от ухото на противника си.

Билетите се намират на цени от 19 лв. за високите маси до 300лв. за специалните VIP маси край ринга и могат да бъдат намерени в големите мрежи за продажба на билети в страната, както и на място в хотел Интернационал.

С най-голям интерес се очаква срещата на Тодор Тодоров в редовната схема на турнира, както и двубоя по правилника на KBN (Kick Boxing Network), в който за титлата в полу-тежка категория ще спорят Димитър ‘'Спайдърмен'' Илиев от България срещу Александру Неделчу от Румъния.

Доказателство за класата на турнира и огромният медиен интерес е фактът, че Eurosport ще излъчва на живо турнирът от външния басейн на хотела домакин, макар че заклетите фенове на този спорт в България определено ще предпочетат да станат директни свидетели на едно от най-зрелищните спортни събития, провеждали се у нас.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).