Иван Найденов: В играта сме за "А“ група

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:25 / 19.09.2012
1107
Треньорът на "Спартак 1918" Иван Найденов прие спокойно новината, че вече не са на върха. Там се настани плевенският им съименник, който разби "Септември" с 4:0 в Симитли и излезе пред варненци с повече вкарани голове.

"Никой не е казал, че трябва да водим в класирането от първия до последния кръг. Важното е, че сме в играта за "А" група, в която са всички до 8-о място. В хода на първенството някои от тях може да отпаднат от битката за елита, но със сигурност ще объркат сметките на другите фаворити", заяви за "Народно дело" Найденов. Последният призна, че разучава в детайли играта на неделния им съперник "Нефтохимик 1986". "Това е сериозен тим, както повечето в групата, който разполага с интересни млади футболисти и играе по-добре на чужд терен. Нашата настройка ще е само за победа", допълни Иван.

Междувременно днес Живко Бояджиев ще проведе първа тренировка с децата на спартаклии, които са родени през 2002 година. Както "Народно дело" писа, тази формация ще участва в регионално първенство с мачове на терена и отбори с по 6 полеви играчи и вратар.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 7
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).