Пропуските тревожат наставника на Спартак

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:39 / 25.09.2012
1241
Слабостта в завършващия удар на "Спартак 1918" притеснява Иван Найденов. "Срещу "Нефтохимик 1986" изпуснахме да решим мача през първото полувреме, когато изтървахме добри положения за гол. Тази наша слабост обаче не е само в този мач. Пропуски имахме също в контролите, както и срещу "Сливен" и в Банско, но в тези срещи те не се оказаха фатални", заяви за "Народно дело" Найденов. Последният обаче уточни, че приема изгубените две точки срещу бургазлии за нещо нормално и като цяло няма претенции към своите подопечни в първите 5 мача.

"Всички футболисти се раздават и влагат максимално. Аз съм доволен от тях и от начина, по който се развива тимът. Вече казах, че отборите в "Б" група с ядро от 5-6 опитни изпълнители ще се борят за елита. Такива са Плевен, ние, Бургас, "Светкавица", "Шумен", "Раковски", Каварна", допълни Найденов. Той уточни, че в събота са длъжни да бият у дома "Раковски", който според него разполага с най-опитните футболисти във втория ешелон.

Междувременно се разбра, че Диян Кателиев е почувствал болки в адукторите и затова е бил сменен принудително срещу бургазлии. Катера ще е до последно под въпрос за предстоящия двубой. По време на вчерашната възстановителна тренировка от болки в крака се оплакваше Венци Маринов, но ще се оправи до събота.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 7
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).