"Моряците“ се жалват за Манолов

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:40 / 26.09.2012
742
От "Черно море" депозираха в дисциплинарната комисия на БФС жалбата против наказанието на Мирослав Манолов. Както е известно, той бе одрусан за 5 мача и глобен с 3000 лева за червения картон в Монтана. На "Тича" обаче смятат, че БФС е санкционирал нападателя по субективен начин, тъй като в действията на Миро срещу вратаря на домакините няма умисъл, а според правилника подобни наказания се налагат само при доказани умишлени действия.

От "Черно море" припомнят, че на 14 март 2010-а ченето на Жоро Илиев бе счупено от Ангел Йошев. Защитникът на "Локо" (Пд) обаче не бе наказан, въпреки че Жоро отсъстваше 6 месеца от терена. При други тежки контузии във футбола - например тези на вратарите Петер Чех и Мирослав Григоров и Иван Найденов, също не са последвали санкции за извършителите на нарушенията, защото е преценено, че не са ги причинили умишлено.

През миналия сезон варненският тим вече спечели едно обжалване. Росен Колев бе одрусан с 3 мача заради реплика към рефера при гостуване на "Локомотив" в София, но след последвалата жалба санкцията бе намалена на една среща.

 



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).