Домакинов: Играем за премиите си срещу Спартак Вн

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:04 / 28.09.2012
1156
Отборът на "Раковски" ще играе утре срещу "Спартак 1918", обяви за "Народно дело" един от най-опитните му футболисти Николай Домакинов. "Нямаме поставена цел за "А" група и във всеки мач играем единствено за премиите си. Ако можем да ги вземем - добре. Ако не - драми не се правят", каза Домакинов.

Последният се надява да не повторят грешките от гостуването в Шумен, където рухнали за 10 мин и получили три гола. "Тогава обаче и съставът бе объркан, имаше и други неща, които ни провалиха. Сега сме по-уверени в силите си. "Спартак 1918" тръгна силно в първенството и е голям дразнител, така че очаквам оспорван мач. Дано има и качество в него", допълни Домакинов.

Утре той ще играе за четвърти път на стадион "Спартак". Досега балансът му е една победа с 1:0 като играч на "Черно море" и две загуби със същия резултат в "Б" група с родния му "Ботев" (Пд).

"Раковски" пристига днес следобед в Албена, където ще тренира и преспи преди двубоя.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 7
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).