Левски започна преговори с Черно море за национал

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
10:28 / 12.10.2012
1200
Левски започна преговори с Черно море за централния защитник Александър Александров, научи "Меридиан Мач". Бранителят, който е в групата на националния отбор за мачовете с Дания и Чехия, е един от вариантите на "сините" за зимния трансферен прозорец. Треньорът Илиан Илиев иска нов стопер на всяка цена, а той със сигурност ще е българин. Основните варианти са споменатият Александров и съотборникът му Росен Колев, Георги Терзиев от Черноморец и Илия Миланов от Литекс.

Именно Александър Александров обаче е най-близо до трансфер на "Герена" през зимната пауза. Очаква се в началото на месец декември да се проведат финалните преговори между Левски и Черно море за национала.

Междувременно стана ясно, че бранителят на "сините" Димитър Везалов най-вероятно ще пропусне дербито с ЦСКА. Той отново почувства болка в старата си травма и заради това пропусна контролата с Раковски. След мача Илиан Илиев обяви, че Везалов със сигурност ще е на линия за дербито. Вчера обаче стана ясно, че защитникът със сигурност няма да тренира най-малко до края на седмицата.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).