30 души учиха самоотбрана от сифу Багалев

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:42 / 22.10.2012
715
30 души се включиха в организирания двудневен семинар по Винг Тчун самоотбрана във Варна. Курсистите отработиха действащи похвати за защита от нападение и контролиране на конфликтни ситуации.

"Винг Тчун е интелигентен метод за самозащита, който набира все по-голяма популярност в страната", каза сифу Станислав Багалев. В България вече има осем центъра за самозащита, в които се обучават над 200 души.

Интелигентният метода за самоотбрана включва тренировки за овладяване на психиката при стресови ситуации, адекватна реакция и отиграване на ролеви модели. Залага се и на комплекси упражнения за опорно - двигателния апарат.

Възрастовата група на трениращите Винг Тчун е между 6 и 50 години. "Заради увеличаващите се случаи на агресия в обществото последните две години се увеличи и интересът към самозащитата при всички възрастови групи ", коментира сифу Багалев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).