Двама американци стряскат "Черно море“

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:22 / 25.10.2012
265
Опазването на американците Реджиналд Холмс и Уил Уокър ще е ключът към успеха над "Берое". Това заяви за "Народно дело" вицепрезидентът на "Черно море-Порт Варна" Симеон Варчев. Двата тима се изправят един срещу друг утре в 20 ч. вечерта в зала "Конгресна" на ДКС в мач от втория кръг на Националната баскетболна лига.

"Срещата с "Берое" е много важна за нас и ще направим всичко възможно, за да победим. Мачът е в изключително нестандартен час и затова всичките ни следобедни тренировки тази седмица са от 19,30 ч. "Берое" е нов отбор, с много амбициозен треньор и играе с голям дух и желание. Силата им е в двамата американски състезатели, които играят на постове плеймейкър и шуутинг гард. Трябва да ги опазим. Нашето предимство пък ще е в подкошието, където сме много по-добри", каза Варчев.

Проблемите във варненския тим са свързани с гръцкия център Йоргос Галиотос, който е болен и се прави всичко възможно да бъде възстановен.

Варчев призна, че е провел разговор с отбора заради на моменти егоистичната игра на някои състезатели при успеха със 79:69 над "Черноморец" в първия кръг. "Мачът бе много нервен, тъй като бе първи за сезона. Затова премина на приливи и отливи. Започнахме много неуверено, неорганизирано, а най-лошото е, че в играчите пролича голяма доза егоизъм и желание за лична самоизява. В понеделник имах разговор с отбора и смятам, че се разбрахме по доста въпроси. Много е хубаво, че срещу бургазлии направихме от 10 пасив, 20 точки актив, което си е убийствена разлика. Другото положително е, че състезателите, независимо дали имаха успеваемост, или не, проявиха характер. Пролича си обаче, че нямаме готовност срещу зонова защита на съперника", завърши треньор №1 на Варна за ХХ век.

Източник: "Народно дело"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).