Мечечиев: Чудо ще е, ако Черно море изтърве Локо Сф

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:24 / 26.10.2012
864
Отборът на "Черно море" е абсолютен фаворит за утрешния мач с "Локомотив" (Сф), прогнозира пред "Народно дело" Георги Мечечиев. Десният бек има актуална представа за столичани, тъй като преди 6 дни с "Монтана" завърши 0:0 срещу тях в София.

"Локо" е напълно възможен за преодоляване тим. Срещу нас имаше само едно положение на Кичо Добрев с глава, докато ние изтървахме още в 3-тата мин, когато Митко Воденичаров излезе сам срещу вратаря. Защитата на "Локо" леко се огъва, бих казал, че на моменти дори е трагична. В средата на терена Телкийски сам нищо не може да направи. Както и да се погледнат нещата, "Черно море" е по-стойностният отбор и ще е чудо, ако не вземе трите точки на "Тича" в събота", заяви Мечечиев.

Най-вероятно Антон Велков ще пусне срещу "моряците" 11-те от последния двубой. На вратата ще е Валентин Галев, десен бек ще излезе Данчо Върбанов, а ляв - Кристиян Добрев. В сърцето на отбраната ще действат синът на наставника Костадин Велков и Александър Бранеков. Вътрешни халфове са Даниел Гаджев и Васил Велев, отдясно е Димитър Телкийски, а отляво - Даниел Пеев. Георги Христов ще играе зад изнесения в атака Антонио Павлов. Възможна е все пак една промяна - Младен Стоев да започне титуляр вместо Павлов.

В този състав трима са играли за другия варненски тим - "Спартак". Това са Върбанов, Валев и Стоев. Кичо Добрев пък беше на "Тича" в началото на века.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).