Спонсорът на Спартак Пл: Двата Спартак-а са достойни за "А“ група

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:26 / 26.10.2012
1357
Спонсорът на "Спартак" (Плевен) Иван Динов заяви, че неговият тим и "Спартак 1918" са двата най-силни отбора в групата и са достойни за елита. Както е известно, допреди 5 години Динов издържаше варненския клуб.

"За "Спартак" (Варна) от мен винаги ще чувате само хубави неща. Това ми беше първият футболен тим и при спомена за него и великолепните му фенове тръпки ме побиват. Радвам се, че сега отборът върви нагоре и не от куртоазия ще кажа, че "Спартак" (Варна) и "Спартак" (Плевен) са най-силните отбори във втория ешелон и заслужават да влязат при майсторите", каза за "Народно дело" Динов. Последният очаква на съботното дерби между двата тима в Плевен на стадиона да дойдат 5000-6000 зрители.

"Жалко, че Десислав Русев е наказан, но се надяваме в атака Влади Василев и Станислав Краев да компенсират отсъствието му. Радостното е, че успяхме да възстановим от контузия халфа Иво Иванов и той ще се завърне в състава. Иво е нашата звезда", допълни Динов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 7
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).