Фен на Черно море атакува "Пей с мен"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
21:48 / 20.02.2008
352
Калин Гочев, по-известен като човека, който неуморно крещейки, продава в. "Черно море" във Варна и в най-студените дни, ще атакува конкурса на Слави Трифонов "Пей с мен". "Отдавна мечтая да стана певец, да се развивам в тази област, а и съм пял в хора на варненските момчета от 5 до 8 клас. Ходил съм на турнета в страната и в Кишинев", обясни накратко музикалната си кариера запаленият привърженик на ПФК Черно море. Калин слуша предимно балади, като за кастинга е подготвил да изпълни песните Аз и ти на D2 и Вълшебен свят на Щурците.

"Личната ми цел е да стигна до 12-те финалисти", разкри Гочев. До момента Калин е кандидатствал за радиоговорител, но от варненско радио му казали, че гласът му е много тънък. Иначе автобиографията му е впечатляваща. Завършил е курс за манекени, има диплома за тапетаджия и бояджия със сертификат, валиден за страните от Европейския съюз. Бил е и футболен съдия. Безспорно, кандидатът за слава ще получи огромна подкрепа от привържениците на футболния Черно море. "Ще си облека спортно сако и отдолу фланелката на "Черно море", разкри още той.

 



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 6
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).