Боби Михайлов подари екипи на Локомотив (Дряново)

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
21:49 / 20.02.2008
295
През уикенда президентът на БФС Борислав Михайлов направи официална визита в Дряново и награди с екипировка и футболни топки детско-юношеската школа на местния футболен клуб Локомотив. В парк-хотел Дряново Боби Михайлов връчи фланелките на тримата капитани, както и екипи на вратарите на отборите. Треньорите от местната люпилня на таланти асистираха на Михайлов при връчването на екипировката. Паметното за Дряново събитие, ознаменувало гостуването на президента на футболния съюз за първи път през последните 30 г., беше уважено от представители на водещите български медии и мениджъри на хотели и заведения. Борислав Михайлов беше придружаван от началника на кабинета си г-н Тервел Златев и международника от ДАМС и водещ футболен рефер Цветан Георгиев.

Президентът на Локомотив (Дряново), хотелиерът Георги Вълев, изпълнителният директор Тодор Георгиев, по-известен като DJ Теди Джорджо, и заслужилите ветерани на клуба подариха на специалния си гост фланелка на отбора с номер 30 в знак на благодарност за подкрепата, която оказва за развитието на местния футбол.

 



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).