Спартак във финалната група в АЛбена след 2:0 над Монтана

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
21:52 / 20.02.2008
623
Спартак (Варна) записа втори успех в предварителната си група от турнира "Каварна Албена къп" и с пълен актив от шест точки се класира за групата от трите най-добри отбора, които ще определят и шампиона. Днес възпитаниците на Атанас Атанасов победиха Монтана с 2:0. Съперници в следващата фаза ще са им отборите на Локомотив (Мездра) и Калиакра (Каварна), които спечелиха своите групи.

Мачът днес бе ръководен от Радан Мирянов, а любопитното бе, че като страничен рефер се изявяваше Анелия Синабова. На трибуните на стадиона в АЛбена пък бе вицепрезидентът на Българския футболен съюз Стефан Орманджиев.

Още в осмата минута Велимир Иванович изведе сам срещу вратаря Владислав Мирчев от Спартак, но младокът не успя да матира стража на гостите. Четири минути по-късно обаче той успя да стори това, след като бе изведен от Десо Русев и пусна топката покрай Станев за 1:0 Малко по-късно Русев отново намери младежкия национал на България, който отблизо нацели страничната греда. В 31-ата минута гостите за първи излязоха на стрелкова позиция. Бившият футболист на "соколите" Мирослав Петров бе изведен сам срещу Радо Станев, но последният прояви класа и парира удара му. В 38-ата минута пък Десо Русев изпусна, след като отново защитата на втородивизионния тим го остави сам срещу стража им.

Второто полувреме бе далеч по-скучно, но пък за сметка на това започна с гол. В 49-ата минута Велимир Иванович се разписа от близо след разбъркване в противниковото наказателно поле. До края двата тима не успяха да сътворят почти нищо интересно пред някоя от двете врати.
Неприятна контузия в първите минути на двубоя получи десният бек на "соколите" Стоян Георгиев, и бе заменен от Станислав Петров.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).