Ветераните на Бургас и Варна ще играят на Кампуса край Сарафово

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:18 / 30.10.2012
380
В сряда от 15 часа "Дрийм тимът" на бургаските ветерани, в който играят много от най-силните играчи на Нефтохимик от близкото минало, ще приеме сборният тим на Варна в полуфинален мач - реванш от първенството.

Преди седмица двубоят между двата тима завърши с победа на бургазлии, които се наложиха като гости с 2:0, след точни попадения на Антон Спасов и Станимир Димитров. По първоначален замисъл решаншът между двете селекции трябваше да се изиграе на стадион Лазур, но лошото време и непрестанният дъжд, осуетиха това намерение.

Така утре от 15 часа сборният отбор на бургаските ветерани ще приеме своите опоненти на един от терените на Кампуса край Сарафово. Интересът към двубоя е голям, като се очаква много привърженици на футбола от Бургас да изгледат изявата на бургаския "Дрийм тийм" на живо.

В полуфиналния сблъсък със сигурност ще видим на терена Благо Митрев, Пламен Крумов, Милен Георгиев, Мирослав Косев, Митко Трендафилов, Станимир Димитров, Краси Денев, Боян Андонов, Ганчо Ефтимов, Антон Спасов и още много футболисти, носили екипа на Нефтохимик през годините. За съжаление от отбора ще липсват Станчо Цонев, Тодор Киселичков, Тихомир Тодоров и Димчо Ненов, които са с представителния тим във Враца.

Всички ветерани са поканени да присъстват и на тържественото отбелязване на 50 годишнината от създаването на клуба и 15 години от спечелването на сребърните медали в първенството на страната.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).