Станислав Стоянов: Искам да карам Audi до живот

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:20 / 22.02.2008
706
Универсалният футболист на Черно море Станислав Стоянов е първият гост в новата рубрика на вестник "Позвънете Новини" - "Моят автомобил".

Той е един от най-големите привърженици на немската марка Audi и признава, че иска цял живот да кара такава кола.
"Автомобилът ми е Audi А3, модел 2005 г. По принцип съм фен на тази марка, много я харесвам. Предната ми кола също беше Audi А3, след което изчаках да излезе новия модел и си го купих. Досега съм имал само Audi А3, общо три на брой. Сега смятам да си купя отново Audi, но този път ще бъде А4. Тя излезе сега и до един-два месеца възнамерявам да я поръчам, живот и здраве. За в бъдеще смятам да използвам само автомобили от тази марка, тъй като много ми харесват. Audi за мен е най-добрият автомобил", коментира Стоянов.

31-годишният играч предпочита този модел, тъй като е удобен за града. "Тази кола е много удобна за градски условия. Не е много голяма - по-малка е от средния клас автомобили. Във Варна трафикът е голям и А3 е много удобна за градски условия", каза футболистът, който вече осем сезона защитава цветовете на Черно море.

Станислав признава, че не е любител на високите скорости. "Вдигал съм най-много 140 километра в час. Просто не обичам високите скорости. Иначе колата е карана почти изцяло във Варна. Много рядко съм излизал извън града. В момента е на 30 хиляди километра", завърши Стоянов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 6
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).