Спомен за страстна седмица дава кураж на Черно море

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:50 / 02.11.2012
659
Спомен за страстна седмица дава кураж на "Черно море" преди предстоящите мачове с "Литекс" и ЦСКА. В началото на април 2003-та "моряците" срещнаха двата съперника в рамките на 4 дни и взеха велики победи като гости. Част от онзи добър варненски тим е и настоящият му треньор Адалберт Зафиров.

Отложената среща в Ловеч се играе в сряда и наставникът Вили Вуцов оставя Зафето резерва, тъй като го пази за по-важното гостуване на ЦСКА. Адалберт гледа от трибуните как неговите съотборници бият с 2:0. В 29-ата мин Емил Тодоров-Зелето открива, а в 88-ата Слави Жеков фиксира крайния резултат с куриозен гол - изритана от вратаря топка се отклонява в гърба на халфа и влиза в мрежата.

От Ловеч тимът на Вуцов се отправя към София, където в събота излиза на "Армията". ЦСКА води битка с "Левски" за титлата и "сините" решават да стимулират варненци, като им обещават премии за една или три точки. Домакините повеждат с гол от дузпа на Емил Гъргоров, но в 44-тата мин си вкарват автогол за 1:1. След почивката Емил Тодоров хвърля перфектен пас на Георги Илиев и той поставя точка на спора - 2:1 за "Черно море".

На излизане от София "моряците" спират на бензиностанция, за да получат куфарчето от "Левски". Вуцов привиква тарторите Адалберт Зафиров и Гошо Гинчев и им казва да разделят парите между играчите както сметнат за добре. Минути по-късно в автобуса "моряците" прибират пачките и по пътя се веселят и пеят. Бутилките с уиски са от щастливи фенове на "Левски", които са аплодирали отбора на въпросната бензиностанция.

Източник: "Народно дело"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).