Иван Михайлов: Такъв трагичен Черно море не бях виждал

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:31 / 06.11.2012
1045
Шефът на Националния фенклуб на "Черно море" Иван Михайлов и другите фенове, които подкрепиха отбора в Ловеч, си тръгнаха бесни от стадиона. 

"Такъв трагичен "Черно море" не бях виждал, нито помня да сме получавали 4 гола за 35 мин. Още в 30-ата мин хвърлихме знамената на земята. На почивката можеха да ни водят с 6:0, ако им бяха дали дузпата. Добре че през второто полувреме Стоичков направи смени и намалиха оборотите, иначе щяха да ни бият с 10:0", заяви за "Народно дело" Михайлов.

Последният смята, че основната причина за загубата е неправилното подреждане на футболистите по терена. "Имаме 6-има футболисти и те не играят на постовете, където е силата им. Не е нормално всяко дете да знае, че Сашко е десен бек, а да го пускат на други позиции. Аман от ученици на "Тича". Ако не е по силите на треньора да оправи нещата, да си ходи", допълни Михайлов. 

Бившият щангист каза още, че подкрепя напълно капитана Георги Илиев, който обяви, че повечето от тях, играчите, нямат характер и манталитет за подобни мачове.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).