Тихомир Златев, привърженик на Спартак (Вн), Левски и Реал (М)

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:00 / 26.02.2008
1261
Откакто се помня съм привърженик на варненския Спартак. Въпреки спадовете им от миналата година верните фенове никога не предават отбора си. Както всички знаят всеки тим има своите спадове и подеми. Малко са играчите в отбора, които се раздават по терена и играят със сърцето си. Любимците ми в тима са безспорно Николай Станчев и Генко Славов. За тях мисля, че дори и да бъдат привлечени от друг тим отборът на "соколите" винаги ще остане в сърцата им.
Вторият велик отбор според мен е Левски. Успехите в евротурнирите говорят сами по себе си за качествата на този тим. Вярно е, че в първенството разликата от вмечния враг е сериозна, но въпреки това не трябва да губим вяра в шансовете за титлата. В отбора има млади момчета като Валери Домовчийски и Милан Коприваров, които играят със сърце, желание и хъс и имат много потенциал.
И разбира се не трябва да забравяме най-великия тим на всички времена с най-велика история без съмнение това е мадридският Реал. Той също не е в най-добрата си форма в момента. Във никакъв случай не можем да го сравняваме с предните два отбора, тъй като футболът в България засега е на много ниско ниво. Реал е единственият отбор с 9 шампионски купи от най-престижния европейски турнир.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).